" >

Bemutatkozott az INFRA TRAINER a FitBalance-on

Óriási érdeklődés kísérte az INFRA TRAINER alakformáló gép megjelenését a hétvégi FitBalance-on. Az infrafény és a mágnesterápia hatását egyesítő sporteszközt a FitBalance Nemzetközi Kupa nyertesei közül többen is használták felkészülésük alatt: az egyedülálló magyar találmány Sarka Kata, Kocsis Alexandra és Gál Bálint alakformálását is segítette.

Infratrainer Fitbalance

Az INFRA TRAINER nem más, mint egy fekvő wellness kerékpár, amiben az infrasugárzók hője nagy mértékben fokozza az edzés közbeni kalóriaveszteséget. Erre az új módszerre épülő alakformáló gépet a FitBalance-on ki is próbálhatták az érdeklődők, akik egész nap tömött sorokban várakoztak az INFRA TRAINER standjánál. A mintegy 150 tesztelő mindegyike elismeréssel nyilatkozott a próbaedzés után.

Az INFRA TRAINER nemcsak a fogyni, karcsúsodni vágyóknak segít, de a profi fitness versenyzők felkészülési időszakában is nagy szerepet kaphat, hiszen az izzasztó edzéssel rendkívül hatékonyan lehet az izomzatot szálkásítani. Ezt felismerve az egyedülálló sporteszközt a FitBalance Nemzetközi Kupa versenyzői közül többen is használták. Egyikük Sarka Kata, aki élete első fitness versenyén bronzérmet kapott a bikini fitness kategóriában.

“A FitBalance-ra való felkészülésem fontos eszköze volt az INFRA TRAINER. Ezzel a fekvő wellness kerékpárral végzett intenzív kardio mozgás nagyon jól kiegészíti a súlyzós edzéseket, ráadásul nemcsak az alakformálásban, de a méregtelenítésben is segít, így támogatja az általam követett egészséges életmódot.” – osztotta meg személyes tapasztalatait Sarka Kata (akivel a versenye után készített interjúITT tekinthető meg).

Ugyancsak beiktatta felkészülésébe az INFTRA TRAINER-es kardio edzést Gál Bálint, aki két díjat is elnyert a FitBalance Nemzetközi Kupán. Övé lett a Mens Physique kategória és az Abszolút kategória aranyérme is. Gál Bálint néhány nap pihenő után folytatja a felkészülést, hiszen májusban a spanyolországi Európa Bajnokságon újra esélyes lesz érmekre. Az ígéretes fiatal testépítőt a következő egy éven át az INFRA TRAINER szponzorálja.

A bikini fitness kategória nyertese, Kocsis Alexandra számára szintén nem ismeretlen az INFRA TRAINER. A szépségkirálynőként is ismert versenyző többször is próbálta az alakformáló gépet, és Gál Bálinttal közösen szerepelnek az INFRA TRAINER reklámfilmjében.

Az INFRA TRAINER alakformáló gépet egy magyar tervezőpáros alkotta meg, terjesztését idén kezde el aktívan a hazai forgalmazó. A nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan két új szalonban is megtalálható lesz az INFRA TRAINER, így a budaörsi személyi edző stúdió után Kispesten és a IX. kerületben is elérhető lesz ez a rendkívül hatékony edzésforma.

Az eredeti cikk a Mosaic Online felületén jelent meg 2015. április 27-én. Szerző: Domszky László

 

facebook_page_plugin