viwa viz

A vitaminvizek különböznek mind az ásványvizek generációitól, mind pedig a hagyományos szomjoltóktól, üdítőktől. Minden olyan vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amire a szervezetnek szüksége van, és semmi olyan összetevőt, amire nincs.
A vitamin olyan nélkülözhetetlen anyag az élethez, amelyet az emberi szervezet néhány kivételtől eltekintve nem képes előállítani, ezért külső forrásból kell fedezni az igényeket. Az ajánlott napi vitaminmennyiséget azonban nehéz az étkezések során bevinni, sokszor nagyon tudatos táplálkozás mellett is pótolni kell a stresszes életmód, betegségek, sportolás közben kiürülő tápanyagokat. A VIWA vitaminvizek erre a problémára nyújtanak megoldást.

A termékek gyümölcscukorral (fruktóz) készülnek, tartósítószert nem tartalmaznak.

A négy különböző ízben és összetételben elérhető, különböző funkciójú italok fedezik a szervezet napi vitaminszükségletét, miközben biztosítják a folyadékpótlást.

Kellemes, nem édes gyümölcsízükkel kiváló, egészséges szomjoltók. A VIWA Vitality élénkít és energiával tölt fel, a VIWA Body Pro fogyasztásával kirobbanó formában érezhetjük magunkat mind külsőleg, mind belsőleg, a VIWA Multivitamin sok-sok gyümölcsöt egyesít magában, míg a VIWA C-1000 hosszú időre fedezi a C-vitamin szükségletet.

Nagyon fontos az Infratrainer edzés alatt vesztett vitamin, ásványi anyag, stb visszapótlása. Erre kiválóan alkalmas a VIWA vitamin víz. mely stúdiónkban állandóan megvásárolható.

 

facebook_page_plugin