Szépülj kívül-belül - ezért válaszd a halkollagént

Collagen Luxe 10000 mg - folyékony vitamin - 500 ml 

YOBOGU HAL Kollagén vitamint azoknak ajánljuk, akik lassítani szeretnék az öregedés folyamatait, dús hajkoronára, erős körmökre, feszes, cellulitmentes bőrre és egészséges ízületekre vágynak. 1 havi adag, bogyós gyümölcs ízesítésben. 

A kollagén hatásai a szervezetre:

  • Ráncfeltöltés, bőrtáplálék, lassítja az öregedés folyamatát
  • Hegesedés és striák halványítása
  • Javíthatja a kötőszövet minőségét, feszesít (comb, fenék, has, felkar)
  • Hajerősítés, hajdúsítás és szerkezet javítás, javítja a köröm egészségét
  • Növelheti az izomzat teljesítményét
  • Porcépítő, ízületi gyulladást csökkentő
  • Csonterősítő, rugalmasan tartja az erek falát

cukormentes           gluténmentes           laktózmentes           GMO-mentes

Ma már ismert tény, hogy a kollagén rendszeres fogyasztása nagyban hozzájárul a bőr hidratáltsághoz, segít a rugalmasság megőrzésében és a ráncok halványításában. Mivel a testünk kollagén tartalékai idővel csökkennek, ezért ha meg akarjuk tartani bőrünk feszességét, ízületeink mozgékonyságát és az ép porcfelszínt szükségünk van a pótlására.

Azt is tudjuk, hogy a narancsbőr kialakulásában is nagy szerepe van a kollagén hiányának. Az utálatos gödröcskék persze az adottságaink és az életmódunk miatt is megjelenhetnek, de csupán csak kozmetikai kezeléssel nem fogjuk tudni megelőzni és eltüntetni azokat. Nem elég ugyanis csak a zsírsejtek méretét csökkenteni, a bőr kollagén szerkezetét is helyre kell hozni ahhoz, hogy megszabaduljunk a cellulitisztől!

A szépségükkel és egészségükkel tudatosan törődő nők és férfiak tehát már ismerik a kollagén jótékony hatását, de talán kevésbé ismert, hogy az sem mindegy, hogy milyen kollagént fogyasztunk! 

 

Döntsük el végre! Marha vagy halkollagén?

 

A legtöbb kérdést a kollagén eredete veti fel, jogosan. Számos termék tartalmaz marhakollagént, ami a legismertebb és legelterjedtebb összetevője az ilyen típusú táplálék-kiegészítőknek, azonban nem mindenkinek jó választás.

A marhakollagén prolin és glicin nevű aminosavakban gazdag, amelyek hozzájárulnak az egészségünkhöz és bőrünk szépségéhez, valamint főleg 1-es és 2-es típusú kollagént tartalmaznak. Egyes allergiák esetén a marhakollagén az optimális választás, azonban akit ez nem korlátoz, annak van egy hatékonyabb megoldás is.

A halkollagén ugyanúgy 1-es típusú kollagént tartalmaz, de halkollagén peptidjeinek aránya/szerkezete eltér az egyéb kollagénektől, ennek lehet köszönhető, hogy kisebb mennyiség is hatásosabb belőle.

A jobb biohasznosulás mellett fontos, hogy a halkollagén nem terheli annyira az emésztőrendszerünket így az érzékenyebb gyomrúak, emésztőrendszeri problémákkal vagy autoimmun betegséggel küzdők is bátran fogyaszthatják.

Számos diéta mellé is könnyebben beilleszthető a halkollagén. Fontos, hogy olyan terméket válasszunk, amely hidrolizált halkollagént (kollagén peptidet) tartalmaz, mert ez a legkönnyebben emészthető és legjobban felszívódó formája. 

Ezeknél a termékeknél az ízre sem lehet panaszunk. Sokan félnek attól, hogy a hal miatt a halkollagénnek lesz egy jellegzetes szaga, amely kellemetlenné teszi a fogyasztást, de a hidrolizált formula teljesen semlegessé teszi azt.

Ha már a halkollagén mellett döntöttünk érdemes figyelni arra, hogy a hatóanyag mellett mi egyebet viszünk be a szervezetünkbe! Sok táplálékkiegészítőt szukralózzal édesítenek a finomabb formuláért, amelyek több tanulmány szerint is károsan hatnak a bélben lévő baktériumokra vagy elpusztítják a hasznos mikroorganizmusokat.  

Yobogu collagen luxe 1

 

Halkollagén és halkollagén között is van különbség!

 

A Yogobu Collagen Luxe termékünknél ezeket a szempontokat vettük figyelembe a fejlesztés során.

Fontos volt, hogy a legjobban hasznosuló, legtisztább kollagént tudjuk adni, annak a legjobban élvezhető formájában.

Ezért a Yobogu Collagen Luxe folyékony formában elérhető, sűrű koncentrátumként, amely nem csak a könnyebb adagolást teszi lehetővé, de a legnagyobb felszívódást biztosítja a kapszulákkal szemben.

10 000 mg oldott hidrozált halkollagént tartalmaz, amit többszörösen szűrt svéd vízben oldunk, hogy a legjobb, legfinomabb és leghatékonyabb formájában jussunk hozzá ahhoz a maximálisan adható napi mennyiséghez, amire a szövetek rugalmasságának, feszességének megőrzéséért szükségünk van.

És, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni, ha a szépségről van szó a Yobogu Collagen Luxe cukor-, laktóz-  és gluténmentes, tehát mindenkinek biztonságos akinek ügyelnie kell ezekre is a megfelelő táplálékkiegészítő választásakor!  

 

Nem csak halkollagénre van szükségünk!

 

A C-vitamin fontos alapeleme a testünkben zajló kollagén termelő folyamatoknak. A legtöbb kollagén mellett ajánlott a C-vitamin fogyasztása is a megfelelő felszívódás érdekében. A Yobogu Collagen Luxe azonban a már tartalmazza a napi vitaminbeviteledhez szükséges vitaminokat (C, B5, B6, B7, B12) és hialuronsavat, melyek teljessé teszik a belső kollagén kezelést.

Ha legjobb és legmegbízhatóbb megoldást keressük, akkor érdemes a halkollagént tartalmazó koncentrátumunkat választani, és élvezhetjük a ragyogó bőrt, valamint egészséges ízületeket. 

yobogu logo

 

facebook_page_plugin