" >
inra dunaharaszti szoveggel 800

Hol talalsz bennunket
                                       
infratrainer tajekoztato

       

infratrainer 1

INFRATRAINER | The Zerofat Technology

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe, amelyet most Ön is megismerhet!

Forradalmian új innováció a korszerű alakformálás és egészséges életmód szolgálatában.

 

Működési elv

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

infratrainer1

 

Hatásmechanizmus

INFRATRAINER® egy forradalmian új alakformáló gép, mellyel kis ráfordítással gyors és biztos eredmény érhető el a fogyásban, valamint a méregtelenítésben. Hatása már az első néhány használat után rendkívül látványos. Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.

Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

A fólia nadrág előnyei

Elsődleges szempont a higiénia. Rengeteg izzadsággal jár az edzés. Miután felfogja a fólia a vizet, így azonnal látható az edzés hatékonysága. A fólia olyan, mint a tekercselés. Megtartja a hőt, így ez által extra kalóriákat éget a szervezet.

Krém, olaj

A fahéjas tartalmú krém serkenti a vérkeringést és zsírégető, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatása is van.

 

Személyre szabott edzés

Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

Az INFRATRAINER hatékonyan alkalmazható:

 • Fogyás
 • Zsírégetés
 • Cellulit kezelés
 • Bőrszépítés
 • Bőrfiatalítás
 • Immunerősítés
 • Méregtelenítés
 • Vérkeringés javítás
 • Vitalitás javítás

 

ellenjavallatok

mit hozz magaddal 

Hogyan használjam az INFRATRAINERT?

Telefonos bejelentkezés szükséges!

 • Soha ne érkezz éhgyomorral, éhesen, edzés előtt 1-1,5 órával egyél egy keveset
 • Az edzés napján kora reggeltől az átlagosnál többet kell inni
 • Igyál edzés alatt 1-1,5 l folyadékot a szervezetben lévő káros anyagok kiválasztódása érdekében

 

Az INFRATRAINER maximálisan biztonságos, ezért bárki, akár idősek vagy magas vérnyomásban szenvedők is használhatják. Nem igényel továbbá különleges fizikai felkészültséget.

Az INFRATRAINER valóban segít, hogy könnyedén szabadulj meg a súlyfeleslegtől és jól érezd magad a bőrődben!

fontos tudnivalok

Törzsvendégeink hűség kedvezményben részesülnek!
Folyamatos akciónkról a Facebook oldalunkon tájékozódhatsz!

arlista 20220801

Fizetési módok:

 • Készpénzfizetés
 • Bankkártyás fizetés
 • Szép Kártyás fizetés (Év végéig mindhárom alszámláról fizethető)

bankkartya

szép kártya

 

Egyéb információk

Az INFRATRAINER jótékony hatásait orvosok is elismerik...

Dr. Timmermann Gábor

szülész-nógyógyász, orvos igazgató ajánlása:

„Az Infratrainer egy remek eszköz kardio edzésre, testsúlycsökkentésre, a kitartás és állóképesség növelésére. Mint szülész-nőgyógyász különösen ajánlom szülés utáni regenerációra szoptatás után. Az Infratrainer élettani hatása sokrétű. A hőszabályozás (jelen esetben a forróság elleni küzdelem) rengeteg energiát emészt fel. A hatást fokozza, hogy mellkasig be vagyunk közben csomagolva egy nylon ruhába.50 perc kényelmes tempójú tekerés annyit ér, mintha 2 órát futnánk. Az infrasugárzás és a meleg, a keringést fokozza mind a teljes szervezetben, mind helyi szinten. Az alsó testfélben az edzés során olyan erős értágulat alakul ki, hogy az edzés végén nem lehet azonnal felállni, mert szédülést eredményezhet. Meg kell várni, amíg a keringés újra rendeződik. A zsírégető krém hatására a kényes helyeken, és a nehezen leadható területeken is fellazul a zsírszövet. Az edzés alatt termelt jelentős mennyiségű veríték méregtelenítő és dehidráló hatású (szálkásításnál előnyös). Visszeresedésre, narancsbőrre előnyös hatású. Az ülésbe beépített mágnesterápiás eszköz potencírozza a fenti hatást, és még az ízületi panaszokra is jótékony hatású.

A gyermekvállalás előtti felkészülési időszakban a méregtelenítés, a testsúly rendezése nagyon fontos. A szülés után a várandósság és a szoptatás alatt felszedett kilókat, könnyebben le lehet adni egy ilyen intenzív anyagcserét felfokozó edzés módszerrel. Az inzulin rezisztenciát csökkenti, az alsó test fél vérellátását fokozza, mely a teherbeeséshez ismételten előnyös hatású. A hőhatás, az alhasi vérbőség és az ülésbe épített mágnesterápiás készülék együttesen a kismedencei gyulladások, a felfázások és hólyaghurut terápiájában jótékony hatású.

Én magam is szívesen Infratrainerezek, mert kellemes kikapcsolódást nyújt, és egy edzés után napokig érzem azt a többlet energiát, amit kapok általa."

 

Az infra fényről…

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

infratrainer6

infratrainer7

 

Az INFRATRAINERBE beépített infra vonalsugárzókról....

Az InfraTrainer® a 21. század legmodernebb és leghatékonyabb alakformáló wellness gépe, mellyel gyors és biztos eredmény érhető el a fogyásban! Nem mellesleg világszabadalom mind a technológia, mind az alakformáló készülék. Német alkatrészekből felépülő kerékpáregységből áll, illetve a Philips gondoskodik arról, hogy a legprofibb és leghatásosabb infra vonalsugárzók szolgáltassák a meleget. A vonalsugárzók legfőbb hatékonysága abban rejlik, hogy a legegyenletesebben biztosítja mind a hőmérsékletet, mind az infra fényt, szemben a spot szerű vagy más infralámpával. Ebből kifolyólag a professzionális felhasználású infraszaunákban is csak a vonalsugárzókat használják. 

Míg a hosszúhullámú infravörös sugárzók elsősorban a levegőt fűtik, addig az optimalizált kibocsátási spektrummal rendelkező Philips Vitae infrasugárzók közvetlenül a testet melegítik, így elérve a legoptimálisabb bőrbe hatolást. Ezek a vonalsugárzók a közép- (IR-B) és hosszúhullámú (IR-C) sugárzóktól eltérően képesek létrehozni a közeli (IR-A) spektrumot is. vagyis ezáltal 4-5 mm mélységben a bőrbe hatolni és elérni a szubkután réteget, ahol a hő sokkal nagyobb mértékben árad szét. Erre CSAK az InfraTrainer®-ben elhelyezett, kifejezetten erre a célra létrehozott Philips vonalsugárzók képesek.

 

 

facebook_page_plugin