" >

 

I, InfraSlim X fekvő infrabicikli bemutatása

infraslim gep

A kombinált fitness eszközök közé tartozik, amelyben a legmodernebb technológiákat alkalmazva, zárt kabinban egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása, így magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását. A terápiák egymást támogatják az alakformálás és méregtelenítés érdekében, hogy a felhasználó életminősége nagymértékben javuljon.

Az InfraSlimX azok számára készült, akik szeretnék az edzést kombinálni más egészségjavító terápiával. A gép a különböző technológiák együttes alkalmazásával maximalizálja az edzés hatékonyságát, jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a különböző méregtelenítő folyamatok végbemenjenek a szervezetben. Az infra-, kollagén-, ózon- és aromaterápia mind ezt hivatott elősegíteni. Ezt egészítették ki oxigénterápiával, hogy a fokozott sejtanyagcsere következtében a megnövekedett oxigénigényt ki tudjuk elégíteni. A kiegészítő oxigén használat biztosítani tudja a sejtek megfelelő működését, és az InfraSlimX gépben végzett testedzést követően az izomláztól sem kell szenvednünk.
Mindazoknak ajánljuk, akik egészségtudatosak, szeretnék az edzést más terápiákkal is kiegészíteni, mozgásszegény életmódot élnek és kevés időt tudnak csak a napi testedzésre szánni, viszont fontos számukra a nagyobb hatékonyság, Azok számára is kiváló edzésforma, akik túlsúllyal küzdenek, de nem vágynak zsúfolt konditermekbe


II, Az InfraSlimX alkalmazása:

1, ALAKFORMÁLÁS INFRÁS BICIKLIN:
Kényelmes, fekvő testhelyzet, könnyed biciklizés,
A méreganyagok kiválasztása különböző módokon történik a testben, melyek közül az egyik legfontosabb az izzadás. Izzadáskor a különböző külső hatásokra fokozódik a vér- és nyirokkeringés, és a verejtékmirigyek kiválasztják a test folyadékaiból és szöveteiből a káros anyagokat, majd azokat a bőr pórusain át kivezetik a szervezetből. Az izzadás során nagyjából 70-80%-nyi víz, illetve a maradék hányadban olyan anyagok távoznak a verejtékkel a testből, mint például a koleszterin, a zsírsavak, de nehézfémek és egyéb káros anyagok is.
Az InfraSlimX lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerre használja ki a nagy hatásfokú kardió edzés és az infravörös sugárzás keltette hőenergia előnyeit. A mélyre hatoló infrahő tágítja az ereket, serkenti a keringést, így a testmozgás révén keletkezett sejtanyagcsere melléktermékei és a méreganyagok gyorsan távoznak a szervezetből, és a zsírbontás is azonnal megkezdődik. Az InfraSlimX az infrahő jótékony hatását több oldalról támogatja és maximalizálja, és egy egyedi hatásmechanizmust hoz létre, amelyben ezek az élettani folyamatok hatványozott gyorsasággal játszódnak le. A vákuum a kötőszövetek stimulációja révén szintén elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt, fokozza a kötőszöveti rostok rugalmasságát. A speciális tartományban sugárzó vörös fény, a kollagén terápia hozzájárul az előbbi hatáshoz, hiszen a kollagén termelés beindításával szintén a bőrszövet rugalmasságát javítja. Az infra és a vörös fény kombinációja kíméletessé teszi az ízületek számára is a mozgást, garantálja azok átmelegedését, az esetleges lerakódások távozását.
Az InfraSlimX olyan extra funkciót is tartalmaz, ami teljesen egyedülállóvá teszi a fitness eszközök között, és a hatékonyságát az elérhető maximumig fokozza. Az oxigénterápia, azaz a 70%-os tisztaságú oxigén belégzése révén az összes kedvező élettani folyamat felgyorsul, és az edzés számottevően könnyebbé válik. Az InfraSlimX-nek köszönhetően kiküszöbölhetők az edzés közben fellépő oxigénhiány kellemetlen tünetei, úgymint szédülés, kifulladás, izomgörcs vagy a későbbi izomláz.


2, EDZÉS INFRÁS BICIKLIN:
Az infravörös fény a nap láthatatlan sugárspektrumának része, melynek egyik legfontosabb emberi szervezetre gyakorolt hatása, hogy könnyedén és mélyre hatol a szövetekbe, bejut bőrünk mélyére, amitől az izmok ellazulnak és felgyorsul a vérkeringés.
A keletkező hőhatás következtében tágulnak a hajszálerek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés és beindul a zsír lebontása. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól és gyors tápanyag utánpótláshoz jut, ami a máj és a vesék tehermentesítését segíti, így azonnal javulhat a közérzet. Ezek a melléktermékek lehetnek nehézfémek, vagy tejsav, ami fáradtságot és öregedést okoz, továbbá lehetnek zsírsavak, melyek jelenléte a magas vérnyomás kialakulásához vezethet. A lerakódott anyagok felszabadulnak, és az erek szabadon átjárhatóvá válnak, így megelőzhető az érelmeszesedés, illetve annak szövődményei. Az erek tágulása tehermentesíti a szívet, és ugyancsak hozzájárul ahhoz, hogy a tápanyagok és az oxigén akadálymentesen és gyorsan jussanak el a különböző szövetekbe, sejtekbe.
Az infrahő rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, az ízületek számára pedig kedvezőbb feltételeket teremt az aktív mozgáshoz. A fenti élettani folyamatok ráadásul kedveznek a mentális állapotunknak, és a betegségekkel szembeni ellenálló képességünknek is: javul az agy és az immunrendszer működése, fokozódik a fizikai erőnlét és teljesítőképesség. Emellett regenerálja a bőrt, kisimítja a felszíni ráncokat, szabályozza a bőr olajtartalmát, kedvezően hat a pattanásos, aknés tünetekre, és üde arcszínt eredményez, melyet az InfraSlimX még kollagén-fényterápiával is támogat.
Az InfraSlimX technológia meghatványozhatja az edzés eredményességét, lényege, hogy a fent említett élettani hatásokat egy kényelmes, de mégis minden izmot átmozgató kardió edzéssel ötvözve emeli egy új szintre a felhasználók számára. A testedzést a mágnesfékkel ellátott fekvő szobakerékpár biztosítja, amely kényelmes, könnyedén használható, így olyanok számára is lehetővé teszi a testedzést, akiknek az edzőtermi edzés túlzottan megerőltető, mindemellett az infrával megtámogatott teljes testet átmozgató edzéssel akár több, mint 1000 kalóriát is elégethetünk 30 perc alatt. Különös figyelmet fordítottak az ergonómia tervezésekor a gerincet kímélő dőlésszögre, hiszen elsődleges cél az egészség megőrzése. A felhasználó egyénre szabható edzésprogramok közül választhat, melyek megfelelnek egyéni adottságainak és céljának.

3, OXIGÉN TERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN
Az oxigén a szervezet működéséhez elengedhetetlen gáz, melyet normál esetben a belégzés során a környezeti levegőből nyer ki a tüdő, ahonnan a véráramba kerül. Az oxigén a vérrel jut el a szervezet minden szervéhez, szövetéhez és sejtjéhez.
Ha a szervezet nem jut elegendő oxigénhez, számos kellemetlen tünetet tapasztalhatunk, úgymint gyors légzés, légszomj, magas pulzusszám, köhögés, zihálás, izzadás. Mivel az oxigénhiány a szervezet minden szervét érinti, beleértve az agyat is, a hiány első jele lehet a koncentrációs képesség csökkenése, kimerültség, alacsony stressz tűrő képesség, állandó idegesség és fáradékonyság is.
Az InfraSlimX készülékbe épített oxigénterápiás funkció által biztosított kiegészítő oxigén bevitele lehetővé teszi, hogy az ember fokozott fizikai igénybevétel esetén jobb teljesítményre legyen képes. Az extra oxigén az összes létfontosságú szerv egészségére hat, javítja a kondíciót, hangulatot, állóképességet és fokozza a mentális teljesítményt is.
Az InfraSlimX használata közben az infravörös sugárzás és fitness együttes hatására rendkívüli mértékben fokozódik a sejtanyagcsere, amihez egy megnövekedett oxigénfelvétel szükséges, ezért különösen indokolt és hatékony az infra és oxigénterápia együttes alkalmazása, mivel a kiegészítő oxigénadagolás biztosítani tudja a sejtek megfelelő működését. Az INFRASLIM X lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a maximális teljesítményt hozza ki magából, ugyanakkor megkíméli az edzés alatt vagy után fellépő kellemetlen tünetektől, az izomláztól.

4, KOLLAGÉN TERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN
Az InfraSlimX készülékben az öt egymást kiegészítő technológia egyike a kollagén-fényterápia, egy fotobiostimulációs eljárás a szervezet kollagén és elasztin rostok termelésének serkentésére, melyet a vörös fényt sugárzó LED-ek biztosítanak. A kollagén az a természetes fehérje, amely a test elsődleges szöveteinek, a kötőszövetnek a struktúráját alkotja, és biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll.
25 éves kor után a test kollagén termelődése csökkenni kezd, majd egyre lassul, 50-60 éves korra pedig akár teljesen le is állhat. A kollagén termelés lelassulásával a bőrben lévő kapilláris erek megduzzadnak, és gátolják a bőrt az optimális mennyiségű víz és a tápanyagok megtartásában. Ennek következtében lassan egyre több ránc jelenik meg az arcon, a szem körül, és megnő a különféle bőrelváltozások kialakulásának a kockázata. A bőrszín fáradtabbá válhat, csökken az ellenálló képessége a baktériumokkal és vírusokkal szemben.
A kollagén-fényterápiás kezelés hatására a kollagén rostok visszaépülnek, feszesedik a bőr- és a kötőszövet, csökkennek a gyulladások, valamint javul a víz- és az oxigénfelvétel. A bőr visszanyeri rugalmasságát és vízmegkötő képességét. Az erek is megerősödnek, és a jobb vérellátás következtében a bőr természetes regenerálódása felgyorsul. A szem és ajak körüli ráncok halványulnak, és megszűnnek a szem alatti táskák. A fokozott kollagén szintézis a bőr ásványianyag-háztartását is egyensúlyba hozza, összehúzza a pórusokat és segíti a sebgyógyulást.
A kollagén az ízületekben található porcoknak is fő alkotóeleme, épp ezért az ízületi kopás okozta fájdalmakban, az ízület szabadabb mozgásában is nagy eredményt érhetünk el a kollagén-fényterápiával. A kollagén támogatja a porcsejtek aktivitását, részt vesz folyamatos megújulásukban, és egyensúlyban tartja a porcok optimális működéséhez szükséges vízháztartást.
Az infrabiciklis edzés kollagén-fényterápiával kiegészítve kíméletes és kényelmes, olyanok számára is kellemesen végezhető, akiknek az edzőtermi edzés túl megerőltető, és egyformán alkalmas alakformálásra, a felesleges kilók leadására és az egészség támogatására, megőrzésére.

5, AROMA TERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN
Az aromaterápia évezredek óta használt gyógymód, melynek alapja az aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények, illetve a belőlük kinyert kivonatok és illóolajok alkalmazása az egészség megőrzésére és a betegségek tüneteinek kezelésére.
Az aromaterápia alapja az illóolajok fájdalomcsillapító, stressz oldó, valamint érzelmekre és hangulatra való pozitív hatása. Az illóolajok csökkentik a stresszt, fokozzák a keringést és a méreganyagok kiválasztását, valamint csillapíthatják a gyulladást. Az aromaterápiával kezelhetőek a bakteriális eredetű- vagy vírusfertőzések is.
Az InfraSlimX öt technológiájának speciális ötvözete révén páratlanul üdítő élménnyé és egyedülállóan hatékonnyá teszi az edzést, melyhez nagyban hozzájárul az aromaterápia harmonizáló hatása. A vízzel hígított illóolaj a kezelőtérbe permetezve azonnal elpárolog, és a bőr pórusain át jut a szervezetbe. Miközben a mélyre hatoló infrasugarak serkentik a keringést, és fokozzák a sejtanyagcserét és méregtelenítést, az aromaterápia támogatja ezeket a jótékony folyamatokat, valamint segít a jó közérzet elérésében. Az INFRASLIM X tehát amellett, hogy az alakformálás könnyű és hatékony módját biztosítja a felhasználók számára, a mindennapi stressz levezetésére is tökéletesen alkalmas, így az edzés és egészségmegőrző kezelés előnyeit a kikapcsolódás és feltöltődés élményével egészíti ki.

6, ÓZON TERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN
Az ózonterápiát már évek óta alkalmazza az orvostudomány és a szépségipar, elsősorban immunerősítő, fertőtlenítő, valamint a bőrszépítő hatása miatt.
Az ózon szétbomlott rendkívül reaktív egyatomos oxigén molekulája könnyen lép reakcióba bármilyen olyan anyaggal, aminek nincs helye az emberi testben, így a kórokozókat és a szintetikus vegyületeket is oxidálja. Az aktív oxigén megbontja a baktériumok sejthártyáját, és megakadályozza a gombák sejtnövekedését, valamint a vírusok sejtekhez kapcsolódását, így szaporodását is. Az ózon növeli a szövetek oxigénellátását, oxidálja az erekben lévő esetleges lerakódásokat, és kitisztítja a véredényeket, aktiválja az immunrendszert is. Az ózonterápia feszesíti és tisztítja a bőrt, és jótékonyan hat a sejtanyagcsere-folyamatokra. Sokoldalú felhasználási lehetőségei közt szerepel a sebgyógyítás és fertőtlenítés.. Bőrstimuláló hatása eredményes a ránctalanításban és a bőr rugalmasságának helyreállításában.
Az InfraSlimX által alkalmazott technológiához az ózon-sátor áll legközelebb, melyben a kezelt személy deréktól lefelé, bőrlégzés útján élvezheti az ózonterápia előnyeit.
Az InfraSlimX-ben egy nemesgázokkal töltött üveg elektróda felel az ózonterápiás funkcióért, melybe áramot vezetve a gázok ionizációja magától lejátszódik. A kezelőtérbe az ózon oxigénatomokra bontott formájában kerül, melyek rendkívül reaktívak, azonnal kapcsolatba lépnek a bőrrel. Fokozódik a sejtek oxigénellátása, beindul a nyirokáramlás, melyet az infrahő is stimulál, tehát a felesleges anyagok gyorsabban távoznak a szövetekből. A kollagén-fényterápiás funkciót is támogatja, mivel a kollagén termeléshez is hozzájárul, összehúzza a pórusokat, csökkenti a gyulladást, feszesíti a bőrt és a kötőszövetet. Az InfraSlimX-be beépített ózonterápiás funkció tisztítja, feszesíti a bőrt, és tovább serkenti az infrahő által is felfokozott sejtanyagcserét. Továbbá nem csak a sebeket gyógyítja és fertőtlenít, de bőrstimuláló hatása a kollagén-fényterápiával kiegészítve elősegíti a bőr természetes regenerálódását. Mivel gyulladáscsökkentő is, így az akné kezelésére is használható, elmulaszthatja a herpesz tüneteit, vagy akár a fekélyeket. Az InfraSlimX gépben az ózonterápia legfontosabb előnye, hogy kiegészíti azt a hatásmechanizmust, amelyet az öt technológia együttes erejével érünk el a maximális méregtelenítés és fogyás érdekében.

7, Kiknek ajánljuk az InfraSlimX gépet:

Azoknak, akik:

 • gészségtudatosak, és szeretnék az edzést más terápiákkal is kiegészíteni,
 • mozgásszegény életmódot élnek,
 • kevés időt tudnak csak a napi testedzésre szánni, és fontos számukra a nagyobb hatékonyság,
 • nem vágynak csoportos edzésekre,
 • túlsúllyal küzdenek,
 • hát- és ízületkímélő edzésformát keresnek.

8, Milyen jótékony hatásai vannak az edzésnek:

 • Segít elérni a megfelelő testsúlyt és kondíciót
 • Hozzájárul a gyors súlycsökkenéshez
 • Támogatja a méregtelenítést
 • Csökkenti a narancsbőrt
 • Feszesít
 • Jobb közérzetet biztosít
 • Erősíti az immunrendszert

9, Mit kell hozni edzéshez:

mi szukseges infraslimx

10, Ellenjavallatok:
• terhesség/szoptatás (kizáró ok!)
• friss műtét
• daganatos megbetegedés
• gyulladásos betegség
• lázas állapot
• akut fertőzés
• trombózis
• erőteljes, kidudorodó visszér
• súlyos cukorbetegség
• magas vérnyomás

11, Árlista

Törzsvendégeink hűség kedvezményben részesülnek!
Folyamatos akciónkról a Facebook oldalunkon tájékozódhatsz!

arlista 20220801

Fizetési módok:

 • Készpénzfizetés
 • Bankkártyás fizetés
 • Szép Kártyás fizetés (Év végéig mindhárom alszámláról fizethető)

bankkartya

szép kártya

 

facebook_page_plugin